Organisatie

ElektroRail is een onafhankelijke partner voor de aanleg van uw installaties. Wij zijn een veelzijdig en landelijk opererend installatiebedrijf met ruime ervaring.
ElektroRail kent elektrotechnische installaties als geen ander. Wij kennen en herkennen de bijzonderheden en passen onze werkmethodes aan de specifieke situatie aan. Kwaliteit en kennis van elektrische installaties zijn voor ons van groot belang en uiteraard essentieel voor onze dienstverlening. Veiligheid, maatwerk en precisie staan hierin voorop.

Visie

Continuïteit en veiligheid staan in onze dienstverlening centraal. Binnen de markten die wij bedienen maakt techniek het verschil waarbij de continuïteit van cruciaal belang is.
Het is de visie van ElektroRail om gedreven door kennis en vernieuwing in onze werkmethodes de kwaliteit van technische toepassingen adequaat te verzorgen van begin tot eind van het project.

Ook de continuïteit binnen de techniekbranche is iets waar wij ons hard voor maken. ElektroRail investeert in inventieve technische oplossingen, gebaseerd op de vakkennis van onze gemotiveerde medewerkers. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf (SBB) en hebben wij monteurs in opleiding.
Onze kwaliteit wordt tevens geborgd in duidelijk omschreven werkprocessen en transparantie in projectbegeleiding en communicatie. Wij borgen dit in ons bedrijfsbrede kwaliteitsmanagementsysteem.

waar kennis en techniek samenkomen

Neemt u gerust contact met ons op.